O firmi

Firma je osnovana 1997. godine pod nazivom "Weller" d.o.o. sa sjedištem u Sarajevu, Bosna i Hercegovina. Firma je registrovana za trgovinu ručnim i električnim alatima, priborom za njih kao i mašina za rad u privredi. U ponudi firme nalaze se alati, pribor i mašine multinacionalne korporacije "BOSCH" koja je jedan od najrenomiranijih proizvođača profesionalnog alata u svijetu i u svom asortimanu nudi veliki broj modela. Firma se bavi uvozom i distribucijom alata i prateće opreme robne marke "BOSCH" te veleprodajom istih.

Vizija

"Želimo postati lider na tržištu Bosne i Hercegovine, kao poznat brend sa prepoznatljivim asortimanom proizvoda, koji je sinonim za kvalitet i zadovoljstvo kupca."

Misija

Osnovu našeg prepoznatljivog brenda čine znanje, dugogodišnje iskustvo, timski rad, posvećenost kompaniji, moderna tehnologija i kvalitetni čovijeku i okolišu prihvatljivi proizvodi. Zadovoljstvo kupaca, dobavljača, zaposlenih i drugih klijenata naše je trajno opredjeljenje, što nam garantuje poziciju lidera na tržištu.

Naša Lokacija

 

Kontakt brojevi

Telefon:   +387 33 454 093
Fax: +387 33 454 118